De Klassieke goot doet tijden herleven waarin ambachtslieden hun vakmanschap aanwendden voor de vervaardiging van dakgoten. Klassieke panden werden veelal uitgevoerd met houten gootklossen.

Dat een dakgoot met gootklossen het nodige onderhoud vergen, is geen nieuws voor veel trotse eigenaren van klassieke woningen. Voor hen werd een duurzame oplossing bedacht waarmee het karakteristieke beeld wordt behouden maar het onderhoud aan de dakgoot voortaan tot het verleden behoort.

De Klassieke goot combineert de duurzame eigenschappen van de Bakgoot met gootklossen.

De Klassieke goot heeft een uitgebreid pakket aan mogelijkheden. Zo kunt u voor deze goot kiezen uit de kleuren wit en crèmewit terwijl de gootklossen zelfs leverbaar zijn de kleuren wit, crèmewit, donkergroen, donkerblauw en donkerrood. De Klassieke goot vormt hiermee een decoratief element aan de gevel dat bovendien aansluit op de kleurstelling van andere gevelelementen zoals kozijnen en deuren. De keuze is aan u!

De Klassieke goot is opgebouwd uit robuuste kunststof waardoor hij een stootje kan hebben. Diverse hoekafwerkingen bieden een standaard oplossing voor binnenhoeken, buitenhoeken, L-vormen en dubbele hoekprofielen. Doordat de hoekverbindingen fabrieksmatig worden aangebracht, ontstaat er altijd een duurzame verbinding.